Bitcoin Cashia annetaan Kalifornian Bakersfiledissa asuville ihmisille tuntemattomalta henkilöltä, joka käy läpi „bitcoinbakersfieldin“ Instagramissa. Paikallisten raporttien mukaan tämä henkilö luo kaatopaikanetsintäkokemuksen, jossa ihmiset voivat löytää piilotettuja tarroja ja skannata QR-koodeja puhelimillaan. Tarratyypin perusteella ihmiset ovat lunastaneet 5–500 dollaria (BCH). Monet uskovat, että tämä on markkinointi Bitcoin.comin luomaa Bitcoin-lompakko-sovellusta

Bitcoin Cash Giveaway

Mukaan paikallisen median raportti , anonyymi henkilö menee ”BitcoinBakersfield” Instagram antaa ilmaisia BCH Bakersfield, Kalifornia. Bakersfieldin asukkaat ilmoittavat, että kaupungissa on piilotettuja tarroja, jotka tarjoavat QR-koodeja, joita ihmiset skannaavat puhelimillaan. Tällöin asukkaat lunastavat ilmaisen Bitcoin Code. Instagramin “BitcoinBakersfield” -sivuston mukaan he aikovat jakaa 1000 dollaria BCH: ssa ihmisille, jotka löytävät piilotetut tarrat. 1000 dollarin antaakseen asukkaat ovat kohdanneet tarroja, jotka tarjoavat 5 dollaria, kun taas toiset ovat löytäneet harvinaisia “ kultalippuja „, jotka ovat antaneet 500 dollaria.

Asukkaat ovat skeptisiä, mutta se näyttää olevan pätevä kampanja sovelluksen markkinoimiseksi
Kun kryptovaluutta oli edelleen massoille vieras, monet Bakersfieldissä tarroja törmänneet asukkaat olivat skeptisiä. Useimmille tämä oli ensimmäinen kerta, kun he saivat kryptovaluutta digitaalisen lompakon kautta. Raportin mukaan Grapevine MSP Technologyn johtaja Joe Gregory ei usko, että se on huijaus, ja totesi seuraavaa:

„Minusta näyttää siltä, että he järjestävät kampanjan Bitcoin.comin, joka on Bitcoin-lompakkoyritys, ylläpitämiseksi. Joten todellinen arvonta olisi saada ihmiset kirjautumaan lompakkojärjestelmään.

Tarrat suoraan Bitcoin.comiin

Tarrojen QR-koodien skannauksen jälkeen asukkaat ohjataan Bitcoin.com- sovellukseen, jota monet salausalueella olevat ihmiset käyttävät Bitcoinin ja Bitcoin Cashin tallentamiseen ja käyttämiseen. On tärkeää huomata, että Bitcoin ja Bitcoin Cash ovat kaksi erillistä digitaalista omaisuutta. BCH syntyi Bitcoinin haarukan takia. Salausvaluutoissa haarukka tapahtuu, kun tietyn lohkoketjun koodi päivitetään. Tässä skenaariossa Bitcoinissa oli haarukka, jossa kaikki solmut (tietokoneet) eivät olleet yhtä mieltä. Tuloksena oli, että jotkut solmut jättivät Bitcoin-lohkoketjun ja loivat uuden lohkoketjun, joka ruokkii kryptovaluutta Bitcoin Cash.

Bitcoin Cashin esittely massoille

Kuten edellä keskusteltiin, lippujen „poistajien metsästys“, kuten Bakersfieldin kokemus, näyttää olevan tapa mainostaa Bitcoin.com-mobiilisovellusta ja myös esitellä ihmisiä BCH: lle. Kun ihmiset lataavat sovelluksen ja saavat Bitcoin Cash -sovelluksen, he huomaavat nopeasti, että Bitcoin Cash -sovelluksella rahaa voidaan lähettää ilmaiseksi kaikkialle maailmaan ilman keskuspuolueen kuten pankin tai hallituksen lupaa. Sen lisäksi, että ihmisillä on kyky tallentaa, ostaa ja vaihtaa Bitcoin Cash -sovellusta digitaalisessa lompakkosovelluksessa, ihmiset voivat myös käyttää Bitcoin Cashiaan normaalin rahan tapaan. Sisäänrakennettu interaktiivinen kartta auttaa ihmisiä etsimään kauppiaita, jotka hyväksyvät tällä hetkellä salaustekniikkaa.

Crypto Giveaways

Kun kryptovaluutta on edelleen lapsenkengissään, monet huijaukset ovat tunkeutuneet markkinoille. Vaikka tämä lahja ei näytä olevan huijaus, on tärkeää, ettet koskaan luovuta mitään henkilökohtaisia tietoja. Lisäksi on aina tehtävä oma tutkimus ja punnittava mahdolliset riskit, ennen kuin ryhdyt mihinkään lahjoihin.