Den San Francisco-baserede kryptobørs Kraken yder et tilskud på $ 150.000 til en open source Bitcoin-betalingsprocessor.

Modtageren, BTCPay, er en gratis platform oprettet og vedligeholdt af sine bidragydere

Det giver brugerne mulighed for at være vært for deres egne decentrale, censurresistente servere og foretage peer-to-peer-transaktioner på Bitcoin Code netværket. Platformen tilbyder også forretningsvenlige funktioner som QuickBooks-integration og support til Lightning Network.

Ud over at støtte BTCPay gennem bevillingen, siger Kraken, at det vil give brugerne mulighed for at betale for sin cryptocurrency-handelsterminal, Cryptowatch, gennem BTCPay.

I en erklæring siger Kraken-strateg Pierre Rochard

”Takket være BTCPay har virksomheder total frihed til nem adgang til et sikkert digitalt kontantsystem kaldet Bitcoin. Accept af Bitcoin som betaling kan være en nøglefunktion i dit produkt, dit betalingssystem med sidste udvej eller blot en af mange kassemuligheder. ”

Tilskuddet på $ 150.000 er det største BTCPay, der hidtil har modtaget. Midlerne bruges til at levere løsninger til små virksomheder, såsom at tilbyde flere integrationer og hjælpe brugerne med at oprette sikre tegnebøger. Ifølge BTCPay har dette partnerskab været længe kommet .

”Siden lanceringen af BTCPay Server Foundation har vi modtaget konstante ‚WEN KRAKEN‘ meddelelser via DM’er og i vores communitychat. Den lidenskab, som folk sætter ind i samfundene i både Kraken og vores for at få dette til, er virkelig utrolig. ”