19. januar 2020 kunngjorde St Kitts & Nevis & Atlanta – Foundation for Economic Education ( FEE.org ) i dag at Bitcoin.com- grunnlegger og tidlig cryptocurrency-investor Roger Ver har laget to gaver på totalt $ 2.000.000 i Bitcoin Cash (BCH) for å støtte FEEs arbeid i å fremme individuell frihet og utdanne studenter over hele verden på det moralske og økonomiske grunnlaget for et fritt samfunn.

Den første gaven på 1 million dollar støtter FEEs markeringsarrangementer i 2021 – FEEs 75-årsjubileum – samt tilleggsprogrammer, inkludert online utdanningsinnhold og bøker.

Den andre $ 1M-gaven tar form av en legat, som vil være en evig støttekilde for FEEs pedagogiske aktiviteter

Ver, som tidligere donerte $ 1.000.000 i Bitcoin til FEE i 2013, sa at han skylder en intellektuell gjeld til FEE og gir denne nye donasjonen til en tid der han mener FEEs arbeid er nødvendig mer enn noen gang.

„Jeg abonnerte på FEEs mangeårige magasin“ The Freeman „da jeg gikk på videregående skole og skylder mye suksess i Bitcoin til det jeg lærte å lese om den moralske haster med å ha et pengesystem som eksisterer atskilt fra staten makt,“

sa Roger Ver . Han fortsatte:

„Jeg så rundt i verden i dag og så globale låsinger, inflasjon, angrep på individuell frihet, og jeg tenkte: ‚Hvem er de viktigste frihetsstemmene i dag?‘ FEE er øverst på listen min. Jeg vil hjelpe FEE med å få samme innvirkning på livet til millioner av unge mennesker som de gjorde på mine. “

AVGIFT – Alt fredelig

FEE ble grunnlagt i 1946 og er den eldste libertariske tankesmien i USA. FEE feirer sin milepæl 75-årsjubileum med hendelser i hele 2021, inkludert FEEcon (i Atlanta fra 17.-19. Juni) og FEE 75-årsjubileumsmøtet 19. juni. Hvert år når FEE et publikum på hundrevis av millioner online og nesten 20 000 studenter gjennom klasseromsprogrammer på høyskoler og videregående skoler i både USA og Latin-Amerika.

“Roger overbelastet vår online vekst i 2013 da han ga en enestående $ 1M i Bitcoin til FEE,”

sa FEEs konserndirektør Richard N. Lorenc , som fortsatte med å si:

“På den tiden var dette den største donasjonen av kryptovaluta noensinne, og hjalp oss betydelig på en vei med økende pedagogisk innvirkning siden. Med disse nye store gavene til Bitcoin Cash fortsetter Roger sin transformasjonsgivende rett når vi begynner å feire FEEs 75. år og avsløre vår kampanje for å utsette stadig større antall studenter for ideene om frihet, både i klasserom og online. ”